Жашківська районна рада

.

Переглядів: 582

          07.05.2019 з нагоди 74 річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в читальній залі Центральної районної бібліотеки відбулася тематична година за участю народного аматорського хорового колективу “Ветеран” Жашківського районного будинку культури імені П.Д.Демуцького“Життя прожити -  не поле перейти“.

           До ветеранів та учасників Великої Вітчизняної війни звернулась голова  Жашківської районної ради Світлана Волошенюк : “ Вже не один десяток років минув відтоді, як завершилася Друга світова війна, вогонь якої зачепив майже все людство. Напередодні двох величних свят: Дня Пам’яті  та Примирення і Дня Перемоги, ми вшановуємо всіх, хто віддав своє життя за свободу і незалежність прийдешніх поколінь, за мир і спокій на нашій землі. Ми вшановуємо подвиг захисників Вітчизни, які проявили масовий героїзм, небачену стійкість, патріотизм у жорстокій війні.

Дорогі наші ветерани! Від імені Жашківської районної ради і всього депутатського корпусу вітаю Вас із наступаючими святами. Бажаю Вам міцного здоров’я і активного довголіття! Хай завжди у Ваших домівках лунає дзвінкий сміх Ваших онуків і правнуків! Бажаю Вам злагоди, благополуччя, достатку та родинного затишку!”

 



« повернутися до списку новин