Жашківська районна рада

Відбулось друге пленарне засідання тридцять четвертої сесії Жашківської районної ради.

Переглядів: 609

4 вересня 2019 року під головуванням голови районної ради Світлани Волошенюк відбулось друге пленарне засідання тридцять четвертої сесії Жашківської районної ради.

На початку засідання  головою районної ради Світланою Волошенюк було надано слово народному депутату України Сергію Нагорняку, який подякував за підтримку на виборах.

Відповідно до листа Жашківської районної державної адміністрації з порядку денного пленарного засідання були зняті питання про пониження ступеня та перейменування восьми шкіл району.

У ході сесії депутатами одностайно підтримано рішення про затвердження проектів землеустрою щодо встановлення меж сіл Нова Гребля, Королівка, Соколівка, Конельські Хутори, Медувата, Скибин,

На сесії також розглядалося ще ряд важливих питань, серед яких  “Про створення комунального некомерційного підприємства Жашківська центральна районна лікарня Жашківської районної ради Черкаської області”, “Про передачу майна спільної власності територіальних громад сіл та міста Жашківського району Черкаської області до комунальної власності Жашківської міської ради” та інші.



« повернутися до списку новин