Жашківська районна рада

Відбулась чергова 31 сесія Жашківської районної ради

Переглядів: 597

 28 лютого 2019 року в залі засідань  під керівництвом голови районної ради Світлани Волошенюк відбулась чергова 31 сесія Жашківської районної ради. В роботі сесії  взяли   участь  керівники структурних підрозділів РДА, підприємств, установ, організацій, сільські голови, голови ОТГ, громадськість, ЗМІ.

На  початку пленарного засідання Волошенюк С.А. вручила відзнаки «За гуманітарну участь в  антитерористичній операції» Жашківчанам: Шелудько В.П., Поліщуку В.В., Кравченку Л.В., Скляруку В.В., Куликівському В.І.   

Також було виділено час для  депутатських запитів і звернень,  після чого депутати перейшли до розгляду питань порядку денного. Було розглянуто 22 питання. Зокрема  заслухано звіт начальника фінансового управління райдержадміністрації Галини Загребельної  про виконання районного бюджету за 2018 рік.  Одноголосно підтримано депутатами рішення про внесення змін до районного бюджету на 2018 та 2019 роки.
Розглянуто блок питань управління майном районної комунальної власності.
Депутати затвердили районні програми: удосконалення роботи органів виконавчої влади в Жашківському районі  на 2019 рік;здоров?я населення  Жашківщини на 2018-2019 роки в новій редакції; цільову соціальну програма протидії ВІЛ-інфекції СНІДу на 2019-2022роки.

Також рішенням сесії підтримано ряд змін і доповнень до районних галузевих програм. Особливу активність депутати проявили при обговоренні змін і доповнень до програми економічного і соціального розвитку Жашківського району на 2019 рік.

Пропозиції, висловленні депутатами районної ради при обговоренні питань порядку денного були враховані при прийнятті рішень. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин