Жашківська районна рада

На сесії Жашківської районної ради депутати працювали конструктивно

Переглядів: 981

         22 серпня  в сесійній залі районної ради відбулось засідання чергової шістнадцятої сесії районної ради.  В засіданні взяла участь помічник – консультант народного депутата України Валентина Ничипоренка – Марія Король, голова РДА Сергій Бойко, керівники підприємств, установ організацій, сільські голови, громадськість, ЗМІ.

          Традиційно обговорювались питання бюджету, комунальної власності, земельні питання, тощо.

          На початку пленарного  засідання ради депутати проголосували за затвердження технічної документації  із землеустрою щодо нормативної грошової  оцінки земельних ділянок  державної власності фізичним особам – підприємцям: Семенчуку Вадиму Анатолійовичу,  Кравцю Леоніду Івановичу, Котку Михайлу Григоровичу та  Управлінню агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації.

        Крім того, із проекту рішення про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо нормативної грошової оцінки земельних ділянок державної власності Головному управлінню Держгеокадастру у Черкаській області, було виключено ряд земельних ділянок по селам: Леміщиха, Сабадаш, Безпечна, Тинівка, Конельські Хутори.

         За ініціативою депутатів районної ради, було заслухано начальника відділу освіти Жашківської РДА Віталія Бродовенка щодо підготовки навчальних закладів району до початку опалювального сезону.

         Народні обранці, проголосували за внесення змін до вже діючих районних програм, зокрема: будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг у населених пунктах Жашківського району на 2016-2018 роки, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного, природного та соціального характеру в Жашківському районі на 2014-2018 роки.

        Також депутатами розглянуто хід виконання вже діючих районних програм, а саме: «шкільне харчування» на 2015-2019 роки, організації та фінансування громадських та інших робіт тимчасового характеру у 2016 -2017 роках, паліативної допомоги на 2016-2020 роки.

        Не обійшли увагою народні обранці питання затвердження висновку про вартість майна районної комунальної власності нежитлових приміщень для розрахунку орендної плати:  кінотеатру «Космос», Соколівського НВК, Жашківської центральної районної лікарні та Жашківського районного історичного музею.

          Знайшло підтримку народних обранців звернення депутатів Тальнівської районної ради Черкаської області до Президента України, Верховної  ради України, Кабінету Міністрів України щодо забезпечення реалізації права учасниками АТО на першочергове отримання у власність земельних ділянок.

         Всі питання які виносились на пленарне засідання проходили активне та конструктивне обговорення, за результатами детального вивчення та обговорення кожного, були прийняті відповідні рішення.

 

 



« повернутися до списку новин