Жашківська районна рада

Відбулась позачергова сесія Жашківської районної ради

Переглядів: 991

          26 липня під головуванням голови районної ради  Максима Салія, в сесійній залі районної ради відбулось засідання позачергової п’ятнадцятої сесії районної ради. В засіданні взяв участь голова РДА Сергій Бойко, керівники підприємств, установ організацій, міський та сільські голови, громадськість, ЗМІ.

          На початку пленарного засідання, депутати  підтримали питання внесення змін до районного бюджету та до комплексної програми забезпечення техногенної та пожежної безпеки на території району, вжиття заходів щодо ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій та подій на 2017 – 2020 роки.

         Після розгляду вищезазначених питань, депутати заслухали  інформацію голови державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при районній державній адміністрації,  першого заступника голови РДА Юрія Барабаша, щодо ситуації з випадком  африканської чуми свиней в районі, який доповів, що розроблено відповідний план заходів щодо ліквідації та недопущення розповсюдження захворювання на африканську чуму свиней, визначено зони захисту та спостереження. Виконання протиепізоотичних заходів відбувається  відповідно до вимог інструкції з профілактики та боротьби з африканською чумою свиней, затвердженої наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України 07.03.2017 № 111.

           Народні обранці, одноголосно проголосували за  прийняття резолюції недовіри начальнику Жашківського відділення  Уманського відділу Головного Управління Національної поліції в Черкаській області Ражеву Р.В.,  повторно.



« повернутися до списку новин