Жашківська районна рада

Відбулось засідання постійної комісії районної ради

Переглядів: 14825

В ході підготовки до чергової сесії Жашківської районної ради  24 червня 2020 року  відбулося засідання постійної комісії  районної ради з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування,правової політики, законності і правопорядку на якій були розглянуті питання, що виносяться на розгляд чергової сесії районної ради.

         Члени постійної комісії розглянули такі питання:

    1.Про внесення змін до рішення районної ради  від 27.07.2010 №35-10/V “Про районну Дошку пошани”.

    2.Про дострокове припинення повноважень депутата Жашківської районної ради сьомого скликання Р.Лещенка.

       Також членами постійної комісії  районної ради з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування,правової політики, законності і правопорядку розглянуто відповіді на депутатській запити депутата районної ради В.Шарлая від правоохоронних органів, за результатами чого підтримано пропозицію В.Шарлая  підготувати відповідний депутатський запит.

      В роботі постійної комісії взяли участь в.о.голови Жашківської районної ради Л.Мазур, керуючий справами районної ради Н.Цимбал, завідувач сектору юридичного забезпечення діяльності районної ради С.Сліпенко. В результаті обговорення членами постійної комісії було рекомендовано винести відповідні питання на розгляд чергової сесії районної ради.



« повернутися до списку новин