Жашківська районна рада

.

Переглядів: 502

 

 ДОРОГІ ОСВІТЯНИ!
Від депутатського корпусу районної ради та від себе особисто щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти!

 

              Для кожної людини, незалежно від її професійної діяльності, це   свято є особливим. У пам'яті одразу ж виникає образ улюбленого  вчителя, який був порадником, другом, взірцем, виховував почуття гідності, поваги та любові.

             Сьогодні ми з Вами переживаємо реформи, які проходять в Україні і не завжди вони приємні, суспільство вимагає впровадження модернізації освітнього середовища, забезпечення потреб громадян у якісній освіті, всебічного розвитку особистості.

                  Ви день за днем, віддаючи часточку свого серця, втілюєте в життя сучасні інформаційні та педагогічні інновації, навчаєте дітей бути мудрими, упевненими в завтрашньому дні. Ваші серця завжди наповнені добротою, мудрістю та любов’ю, Вас люблять і шанують

                 Професія вчителя – не фах, це покликання. Часом воно межує з громадянським подвигом і доходить до самопожертви.

Тож, нехай і надалі Ваші доброта, мудрість та витримка високо цінуються і повертаються любов’ю вихованців. Від щирого серця зичу Вам міцного здоров’я, нових творчих здобутків та терпіння, адже виховання та навчання ніколи не було легкою справою. Хай Ваші серця будуть відкритими і  чесними, думки – добрими,  справи – успішними, а зерно знань, яке Ви сієте, завжди проростало і давало могутній урожай для розвитку та процвітання.



« повернутися до списку новин