Жашківська районна рада

Черкащину відвідають бельгійські підприємці

Переглядів: 752

Налагодити співпрацю та обговорити можливі проекти з подальшим залученням інвестицій має на меті економічна місія бельгійських підприємців до Черкас. Вона відбудеться в обласному центрі 19 вересня.

Про мету відвідин Черкащини бельгійськими підприємцями сьогодні розповіла керівник Торгових Представництв Посольства Королівства Бельгія пані Тетяна Коротіч. Вона зауважує, бельгійський бізнес зацікавлений у тому, аби інвестувати в черкаське виробництво. Оскільки тут для ведення бізнесу створюють усі умови.

– Аграрне господарство, текстильне виробництво, логістика та інші галузі цікавлять бельгійських інвесторів і вони готові до співпраці, – говорить Тетяна Коротіч. – Ми ж залучатимемо прозорих партнерів для ведення бізнесу з обох сторін, адже до цього звикли і європейські партнери. Тож 19 вересня у Черкасах ми плануємо більш детально обговорити можливу співпрацю.

Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Березань відмітив, що поступово інтерес зарубіжних інвесторів до Черкащини зростає.

– Зараз спрямовуємо чимало зусиль на те, щоб залучати в область закордонних партнерів, – зазначає Ярослав Березань. – Наприкінці вересня на Черкащині відбудеться інвестиційний форум. На ньому презентуємо подальшу концепцію розвитку області та уже готові проекти, аби представники бізнесу мали змогу їх відразу обговорити. Запрошуємо і бельгійських колег долучитися. Також активно працюємо над створенням індустріального парку в Золотоноші.

Джерело: Черкаська ОДА



« повернутися до списку новин