Жашківська районна рада

Відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету і фінансів та роботи галузей народного господарства

Переглядів: 1036

           17 серпня відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету і фінансів та роботи галузей народного господарства.

           На початку засідання депутати розглянули питання про розгляд депутатського звернення Васькевич Алли Аркадіївни, за результатами розгляду рекомендовано відділу культури Жашківської  РДА (повторно) розробити проектно – кошторисну документацію на реконструкцію кінотеатру «Космос», після чого, винести на розгляд комісії з питань планування, бюджету і фінансів та роботи галузей народного господарства.

         Не обійшли депутати увагою  і питання про розгляд заяви Павлюка Володимира Вікторовича, учасника бойових дій, з приводу покращення житлових умов сімї та розгляд листа РДА щодо можливості виділення коштів на кредитування учасника АТО Черниша Б.А., після обговорення, народні обранці вирішили, на виконання вимог «Положення про надання пільгових кредитів учасникам АТО та членам їх сімей на будівництво та придбання житла на території Жашківського району» винести на чергову сесію районної ради питання про виділення коштів для отримання кредиту жителю міста Жашкова Чернишу Б.А.

         Також  депутатами розглянуто ряд інших проектів рішень, а саме: «Про надання згоди Жашківській ЦРЛ на проведення будівельних робіт на об’єкті будівництва за робочим проектом «Будівництво споруд для очищення стічних вод інфекційного відділення Жашківської ЦРЛ» за адресою: Черкаська область, м. Жашків, вул. Щорса,19. Коригування кошторисної документації проекту будівництва»».

         Погоджено проекти рішень про  внесення змін до ряду районних програм, зокрема : захисту населення  і території від надзвичайних ситуацій  техногенного, природного  та соціального характеру в Жашківському районі на 2014-2018 роки,  а також програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг у населених пунктах Жашківського району на 2016-2018 роки.

          Заслухано  хід виконання рішення районної ради від 25.12.2015 №3-7/VІІ «Про програму організації та фінансування громадських та інших робіт тимчасового характеру у 2016-2017 роках»,оренду майна районної комунальної власності (частини приміщення Шуляківського  навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І ступеня – дошкільний навчальний заклад» Жашківської районної ради Черкаської області)., а також роглянуто надання погодження відділу культури Жашківської районної державної адміністрації на передачу в оренду на конкурсних засадах майна районної комунальної власності.

            Крім того, були розглянуті проекти рішень стосовно  затвердження висновку про вартість майна районної комунальної власності нежитлових  приміщень для розрахунку орендної плати: Соколівського НВК, Жашківської центральної районної лікарні, кінотеатру «Космос», Жашківського районного історичного музею .

            Рекомендовано винести на чергову сесію питання стосовно  затвердження актів приймання – передачі майна: з балансу Жашківської центральної районної лікарні на баланс КЗ ЖРР «Центр первинної медико - санітарної допомоги Жашківського району», а також аналогічного акту для здійснення діяльності Центру національно – патріотичного виховання Жашківської районної ради Черкаської області.

           Погоджено розпорядження районної державної адміністрації: від 04.08.2017 №164 «Про збільшення бюджетних призначень», від 31.07.2017 №162 «Про внесення змін до річного розпису районного бюджету», № 163 «Про внесення змін до річного розпису районного бюджету», а також розглянуто проект рішення про внесення змін до  рішення районної ради від 23.12.2016 №11-2/VII «Про районний бюджет на 2017 рік»

            Всі проекти рішень, які виносились на засідання комісії, після детального вивчення та обговорення,  було рекомендовано винести на засідання чергової шістнадцятої сесії районної ради із запропонованими змінами.



« повернутися до списку новин