Жашківська районна рада

На Жашківщині вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Переглядів: 980

15 лютого біля пам’ятного знаку воїнам афганцям в місті Жашкові відбувся мітинг з нагоди дня  вшанування учасників бойових дій на території інших держав та  29-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Мітинг відбувся за участю представників районної, міської влади, воїнів – інтернаціоналістів, духовенства, трудових колективів, жителів міста та району.

Виступаючи перед учасниками мітингу заступник голови районної ради Людмила Мазур, заступник голови РДА Юрій Барабаш, міський голова Жашківської ОТГ Ігор Цибровський, військовий комісар Жашківського військового комісаріату Вадим Саранюк, голова районної спілки воїнів-інтернаціоналістів Олег Кукла, поетеса Тетяна Альмужна відзначили мужність, героїзм та патріотизм воїнів інтернаціоналістів, щиро вітали їх та всіх присутніх та наголошували на тому, що ми маємо пишатись тими, хто виконав інтернаціональний обовязок.

Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували  світлу пам'ять тих, хто віддав своє життя увійшовши в безсмерття  та  поклали квіти до пам'ятного знаку воїнам-афганцям.

Закінчився захід панахидою за загиблими  Героями, яку провів отець Стефаній.



« повернутися до списку новин