Жашківська районна рада

Відбулось засідання апаратної наради РДА

Переглядів: 723

24 липня в залі засідань районної ради під керівництвом голови РДА  Сергія Бойка відбулось засідання апаратної наради РДА, за участю В.О. голови районної  ради Людмили Мазур, представників ОТГ, керівників підприємств, установ, організацій, ЗМІ.

На початку засідання традиційно розглядалось питання про забезпечення своєчасної сплати податків, внесення інших обов’язкових платежів до бюджетів та ефективного використання бюджетних коштів з яким присутніх ознайомили начальник фінансового управління РДА Галина Загребельна та начальник Жашківського відділення Уманської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Черкаській області Марина Акулінічева.

 Крім того, після розгдяду та обговорення вищезазначеного питання, Марина Миколаївна повідомила про поточний стан організації та результати проведення операції  «Урожай – 2018»   Жашківським  відділенням  Уманської ОДПІ.

Про впровадження медичної реформи в районі.   Аналіз підписаних декларацій із спеціалістами первинної ланки медицини присутнім доповіла головний лікар комунального некомерційного підприємства «Ценр первинної медико – санітарної допомоги Жашківського району» Наталія Жуківська яка зазначила, що  друга хвиля укладання угод медичних закладів з Національною службою здоров'я України і входження їх у реформу розпочнеться 25 липня 2018 року. До 15 серпня Національна служба здоров'я України завершить другу хвилю підписання договорів із закладами, що надають первинну медичну допомогу. З жовтня ці заклади почнуть отримувати фінансування на свої рахунки за тарифами із  застосуванням  вікових  коефіцієнтів.

Про стан виконання доручень голови районної державної адміністрації за I півріччя присутнім доповіла начальник загального відділу апарату районної державної адміністрації Тамара Бабенко.

Про соціально - економічний розвиток села та перспективний план щодо виконання Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» інформувала сільський голова села Сабадаш -  Галина Янчук.

За результатами засідання головою РДА Сергієм Бойком було надано ряд доручень для виконання поставлених завдань. 

 

 



« повернутися до списку новин