Жашківська районна рада

.

Переглядів: 1290

В ході підготовки до чергової сесії Жашківської районної ради  17 червня 2020 року  відбулося засідання постійної комісії  районної ради з питань АПК, соціального розвитку села, земельних відносин, екології, природоохоронних заходів, приватної власності, підприємницької та інвестиційної діяльності, торгівлі, захисту прав споживачів та побутового  обслуговування населення на якій були розглянуті питання, що виносяться на розгляд чергової сесії районної ради.

                                                                                               Члени постійної комісії розглянули такі питання:

1. Про  хід виконання рішення районної ради від 08.08.2018 №26-19/VII “Про районну програму запобігання та ліквідації африканської чуми свиней та інших інфекційних хвороб тварин у Жашківському районі на 2018-2020 роки”

2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації  земельної  ділянки.

3. Про закріплення земельних ділянок.

 В роботі постійної комісії взяли участь в.о.голови Жашківської районної ради Л.Мазур, завідувач сектору юридичного забезпечення діяльності районної ради С.Сліпенко,  головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Жашківського районного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області  І.Вознюк. В результаті обговорення членами постійної комісії було рекомендовано винести відповідні питання на розгляд чергової сесії районної ради.

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин