Жашківська районна рада

Голова Жашківськівської районної ради Максим Салій привітав зі святом останнього дзвоника учнів Жашківської ЗОШ I - III ступенів №3 ім.Ляшенка Жашківської районної ради Черкаської області

Переглядів: 878

           Сьогодні у загальноосвітніх школах району відбулись урочистості, які зібрали представників усіх поколінь. У заходах брали  участь керівники району, депутати, начальники управлінь і відділів райдержадміністраціії, керівники підприємств, жителі міста та району.
          Голова районної ради Максим Салій із задоволенням відгукнувся на запрошення дирекції і взяв участь у святі останнього дзвоника, яке відбулось у Жашківській ЗОШ I-III ступенів №3 імені Ляшенка Жашківської районної ради Черкаської області.

          Хвилюючі почуття переповнювали наймолодших: взято першу сходинку на шляху пізнання. Для випускників же останній шкільний дзвоник - це  початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. 
         У своєму виступі голова районної ради Максим Салій  подякував вчителям за їх нелегку працю і побажав учням добре  відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети.

 



« повернутися до списку новин