Жашківська районна рада

Відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, засобів масової інформації, духовності, молодіжної політики та спорту

Переглядів: 871

21 вересня в сесійній залі районної ради відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, засобів масової інформації, духовності, молодіжної політики та спорту.

На початку засідання про хід виконання рішення районної ради №5-22/VІІ, від 17.03.2016 «Про програму розширення поінформованості населення та розвитку КП «Жашківська ТРК «Жасмін» на 2016-2018 роки» присутнім доповіла її очільник Таїсія Вікторук: «Реалізація «Програми розширення поінформованості населення та розвитку КП «Жашківська ТРК «Жасмін» на 2016-2018 роки» здійснюється шляхом забезпечення доступності інформації, досягнення якісно нового рівня повноти  й оперативності задоволення інформаційних потреб громадян, юридичних осіб, органів влади і місцевого самоврядування в районі. Загальний обсяг фінансування Програми  у 2016-2017рр. (8 міс.) склав 195 тис.грн. Упродовж 2016 року заходи Програми профінансовано на суму 56 тис.грн. (із передбачених – 205 тис. грн.), стільки ж і освоєно.»

Не обійшли депутати увагою і ряд інших питань, зокрема про: районну дошку пошани,  продовження терміну дії контракту з директором комунального підприємства «Жашківська телерадіокомпанія «Жасмін», трудові відносини з директором комунального закладу Жашківський фізкультурно-спортивний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Жашківської районної ради, внесення змін до районної програми розвитку культури на 2017р, звернення депутатів районної ради до Благодійного Фонду «Нова громада» та затвердження Статуту Центру національно-патріотичного виховання Жашківської районної ради Черкаської області  в новій редакції.

Всі питання які розглядались на засіданні комісії, було рекомендовано винести на чергову сесію районної ради.



« повернутися до списку новин