Жашківська районна рада

.

Переглядів: 664

                                 Шановні  Жашківчани!  Дорогі наші ветерани!  

                Прийміть найщиріші вітання з Днем Перемоги, Пам’яті і Примирення!  У цей весняний день ми згадуємо всіх, чиє життя відібрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку повагу ветеранам, які на власних плечах винесли тягар війни, звільнивши нашу землю від ворога. Ми  схиляємо голови перед тими, хто вижив у концтаборах, хто працював у тилу й підняв країну з руїн і попелу!

                Слід пам'ятати, якою страшною трагедією для людства була Друга світова війна. Пам'ятати, що агресора зупинили спільними зусиллями. Пам'ятати, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає.

                У ці світлі травневі дні давайте  згадаємо і вшануємо усіх, хто наближав День Перемоги, відстоював Мир в роки Великої Вітчизняної війни, зігріємо душевним теплом наших ветеранів і їх  родини.  Давайте  згадаємо наших солдатів, які охороняють українські кордони сьогодні - в зоні АТО. Не оминемо увагою ті родини, які в наш час на Сході в умовах неоголошеної війни     втратили найдорожче  – онуків, синів, чоловіків, батьків.  Не залишимо без уваги  їх  сім’ї.  

               Дорогі наші ветерани!  У день річниці славної Перемоги  від депутатського корпусу і виконавчого апарату  Жашківської районної ради бажаю Вам міцного здоров’я, мирного неба, родинного затишку і добра!

               Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир і спокій!  Звертаюсь до всіх Жашківщан:  бережіть свободу і незалежність, цінуйте безхмарне небо, усмішку дитини, щасливу родину  і  єдину Україну! 

                                   Зі святом Вас!



« повернутися до списку новин