Жашківська районна рада

На базі Маньківки відбулася Всеукраїнська спартакіада депутатів районних, сільських та селищних рад

Переглядів: 918

 

   На один день депутати стали спортсменами. 13 травня 2017 року на базі Маньківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. - гімназія» відбулася - Всеукраїнська спартакіада депутатів районних, сільських та селищних рад, у якій взяли участь команди з Жашківського,  Маньківського, Монастирищенського, Тальнівського, Уманського та Христинівського районів. 
    На урочистому відкритті змагань з привітальними словами до учасників змагань та присутніх звернулись звернулися заступник голови Маньківської районної ради Світлана Лещенко, заступник голови Маньківської РДА Олег Філіпчак  та головний суддя змагань Микола Самелюк, які радо зустріли представників районів області та побажали усім учасникам змагань наснаги, самовідданої гри та видовищних, яскравих  перемог.

      В перервах між змаганнями учасники мали змогу частувати запашний коровай, печиво, пиріжки, чай та каву гостинно представлені представниками  фракції ВО "Черкащани".
       Змагання проходили у 5 видах спорту: волейболі, міні футболі, шахах, шашках і настільному тенісі.6 збірних команд протягом усього дня показували свою майстерність не у депутатській залі, а на спортивних майданчиках маньківського шкільного закладу.
       За підсумками змагань представники Жашківського району посіле друге загальнокомандне місце та вибороли путівку на фінальні змагання, які відбудуться 20 травня 2017 року в місті Лисянка. Хотілося б відмітити призерів змагань, зокрема з дисципліни настільний теніс:  сільського голову села Вороне Ганну Коломієць, депутата міської ради  Адама Задорожнього; з дисципліни міні футбол сільських голів сіл: Конельська Попівка  - Віктора Годованого, Житники -  Олександра Бабійчука,  Нагірна -  Василя Лісецького та депутата міської ради Сергія Вусика.

       

 

Джерело: http://manrada.org.ua/novini/na-bazi-mankivki-vidbulasya-vseukrainska-spartakiada-deputativ-rajonnih-silskih-ta-selischnih-rad/



« повернутися до списку новин