Жашківська районна рада

Відбулось засідання постійної комісії районної ради

Переглядів: 612

5 листопада відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету і фінансів та роботи галузей народного господарства. В роботі засідання взяла участь голова районної ради Світлана Волошенюк, заступник голови районної ради Людмила Мазур, працівники виконавчого апарату районної ради, члени постійної комісії.

На засіданні  постійної комісії районної ради розглянуто ряд питань, зокрема про: трудові відносини з директором КП «Енергія росту» Жашківської районної ради, призначення тво головного лікаря Жашківської центральної районної лікарні, затвердження статуту Центральної районної лікарні в новій редакції, звернення депутатів Жашківської районної ради Черкаської області до Кабінету Міністрів України щодо ситуації, яка склалася у зв’язку з підвищенням ціни на газ для населення, внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2017 №19-37/VІІ «Про районний бюджет на 2018 рік та інші.

Комісією рекомендовано винести вищезазначені питання на засідання президії та позачергової сесії районної ради.

Цього ж дня проведено засідання президії районної ради, де розглянуто проекти рішення позачергової сесії, які  після детального вивчення,  було  рекомендовано  до винесення та затвердження на  позачерговій двадцять дев’ятій сесії Жашківської районної ради.



« повернутися до списку новин