Жашківська районна рада

З нагоди Дня незалежності України очільники району відвідали родини загиблих учасників АТО

Переглядів: 816

19 серпня 2017 року голова Жашківської райдержадміністрації Сергій Бойко, голова районної ради Максим Салій, голова громадської організації «Спілка учаників АТО Жашківщини» Василь Якименко, директор  Жашківського районного центру для сім’ї, дітей і молоді Ірина Коваль відвідали 4 сім’ї загиблих учасників АТО в м.Жашкові та с. Тетерівка.

Під час візиту керівники району поспілкувалися з рідними загиблих героїв, які у боротьбі за Українську державність пожертвували власним життям, та поцікавилися  проблемами  родин, котрі постають перед ними в умовах складного сьогодення,  їх першочерговими потребами, вручили подарунки з нагоди свята Дня незалежності та передали продуктові набори.

В ході спілкування  голова райдержадміністрації та голова районної ради  зазначили , що біль родин загиблих героїв – це спільна біль всієї Жашківщини, яка втратила своїх синів. І запевнили, що жодна сім’я  не залишиться поза увагою. Так, вже зразу ж  після зустрічі були дані відповідні завдання службам району якнайшвидше вирішити питання обговорені в   родинах.

Джерело: Жашківська РДА



« повернутися до списку новин