Жашківська районна рада

.

Переглядів: 1799

            Шановні Жашківчани! Дорогі наші ветерани!

         Напередодні 75 річниці Великої Перемоги ми   згадуємо трагічні сторінки нашої історії і разом з     усіма народами світу відзначаємо 8 травня - День   Пам’яті та примирення, бо серцем, душею та   розумом   відчуваємо, що найдорожчим є Мир,   найсвятішою - Перемога над ворогом, який бажає   смерті ближнього, зазіхає на чуже, зневажає твою Батьківщину, віру,культуру, твоє право на життя і свободу. Розуміння цього нас єднає і робить сильнішими.

Минуле України - це суцільна боротьба нації за створення власної держави. Дійсно, протягом багатьох століть українські землі перебували під владою іноземних держав, які намагалися викорінити самобутність нашого народу. Українці не раз страждали від насильницької асиміляції і ніколи не переставали боротися за свободу. Тому не дивно, що нащадки завжди пам’ятатимуть героїв, які виступали проти поневолювачів і до останньої хвилини життя залишалися вірними синами України.

Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв, які захистили нас в XX сторіччі, добровольців та бійців Збройних Сил України, які загинули на Східному кордоні вже у наш час, всіх, хто загинув у боротьбі з ненависним ворогом, захищаючи рідну землю. Віддаємо глибоку шану кожному, хто боровся за Вільну і Незалежну Україну. Честь їм і слава, вічна пам'ять і людська вдячність!

Слава героям!

В.о.голови районної ради                                      Людмила Мазур



« повернутися до списку новин