Жашківська районна рада

Відбулась чергова 44 сесія Жашківської районної ради Черкаської області

Переглядів: 1318

    28.05.2020 відбулась чергова 44 сесія районної ради.

      На початку засідання було виділено час для  депутатських запитів і звернень.

     Депутатами було підтримано два депутатських запити та депутатське звернення: “Про звернення депутатів Жашківської районної ради до Черкаської ОДА, Служби автомобільних доріг у Черкаській області щодо незадовільного стану доріг загального користування державного значення в межах Жашківського району Черкаської області”.

Депутатами прийнято рішення про ліквідацію Леміщиського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Жашківської районної ради Черкаської області та  про пониження та перейменування Павлівського та Хижнянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Жашківської районної ради Черкаської області.

     Заслухано та взято до відома інформацію Жашківського відділу Уманської місцевої прокуратури та Жашківського відділення Уманського відділу Головного Управління Національної поліції в Черкаській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Жашківського району в  2019 році, хід виконання районних галузевих програм.


 Розглянуто блок питань управління майном районної комунальної власності.

Пропозиції, висловленні депутатами районної ради при обговоренні питань порядку денного були враховані при прийнятті рішень. 



« повернутися до списку новин