Жашківська районна рада

.

Переглядів: 472

   

 

         

           17 грудня відбулась чергова 37 сесія районної ради.

         На початку пленарного засідання голова районної ради Світлана  Анатоліївна Волошенюк  вручила грамоти Жашківської районної ради депутатам Усатому Анатолію Миколайовичу та Загородньому Віктору Івановичу та  грамоту Національної ради з питань телебачення та радіомовлення  директору комунального підприємства “Жашківська телерадіокомпанія “Жасмін”  Вікторук Таїсії Петрівні.

       Перший заступник голови Жашківської РДА Юрій Володимирович Барабаш вручив почесне звання “Мати - героїня”  жительці села Вороне Племенник Ірині Леонідівні.

        На сесії розглянуто 39 питань, це питання порядку денного та ті, що були включені до порядку денного за пропозицією депутатів з голосу.

      Детально про районний бюджет на 2020 рік доповіла начальник фінансового управління районної державної адміністрації  Загребельна Галина Іванівна. Основний фінансовий документ району депутатами підтримано одноголосно.

     Про програму економічного і соціального розвитку Жашківського району на 2020 рік доповіла начальник відділу економічного розвитку, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства районної державної адміністрації Кривошея Олена Олександрівна.

         Були прийняті рішення  про призначення директорів Тетерівського та Конельськопопівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Жашківської районної ради Черкаської області, продовжено термін дії контрактів з директором  комунального підприємства “Жашківська телерадіокомпанія “Жасмін” та директором “Дитячо-юнацької спортивної школи Жашківської районної ради”.

     Депутатами були підтримані проекти рішень про хід виконання районних галузевих програм, рішення про передачу майна спільної власності територіальних громад сіл та міста Жашківського району до комунальної власності Кривчунської, Сорокотязької, Новогребельської, Павлівської сільських та Жашківської міської ради. Підтримано рішення “Про передачу суб’єктів та об’єктів із спільної власності територіальних громад сіл та міста Жашківського району Черкаської області до комунальної власності Баштечківської сільської ради.

Депутати працювали плідно, пропозиції до проектів рішень були враховані при прийнятті рішень. Всі питання порядку денного  розглянуті і підтримані одноголосно.

 

      

 

 

 

 



« повернутися до списку новин