Жашківська районна рада

Відбулась чергова 30 сесія Жашківської районної ради

Переглядів: 638

18 грудня в залі засідань районної ради під керівництвом Світлани Волошенюк відбулась чергова 30 сесія Жашківської районної ради. В засіданні взяв участь голова Жашківської РДА Сергій Бойко, керівники структурних підрозділів РДА, підприємств, установ, організацій, сільські голови, голови ОТГ, громадськість, ЗМІ.

На  початку пленарного засідання, було заслухано начальника Жашківського РВУМВС в Черкаській області Олега Бриндака про хід розслідування резонансних злочинів на території району, після чого депутати перейшли до розгляду питань порядку денного.

Традиційно розглядались  земельні питання, комунальної власності, внесення змін до бюджету тощо.

Крім того, затверджено основний фінансовий документ району – рішення про районний бюджет на 2019 рік, з яким присутніх ознайомила начальник фінансового управління Жашківської РДА Галина Загребельна, у своїй доповіді вона зазначила, що обсяг доходів районного бюджету на 2019 рік прогнозується в сумі  250 995,6 тис. грн. Основним джерелом надходжень районного бюджету у 2019 році, як і в минулих роках, залишається  податок на доходи фізичних осіб, питома вага якого становить  98,4 відс.

Не обійшли депутати увагою і питання ходу виконання районних програм: «Турбота» на 2015-2020 роки», створення зручних та доступних умов реалізації юридичними та фізичними особами права на одержання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації в Жашківському районі на 2016-2020 роки, енергоефективності та енергозбереження у Жашківському районі на 2016-2019 роки, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, на 2016-2018 роки, організації громадських робіт на 2018 рік, розширення поінформованості населення та розвитку КП «Жашківська ТРК «Жасмін» на 2016-2018 роки та інших.

За результатами засідання було розглянуто і ряд інших питань та після детального обговорення кожного, прийнято відповідні рішення.



« повернутися до списку новин