Жашківська районна рада

.

Переглядів: 466

  Шановні Жашківщани!     

Щороку, 23 серпня, напередодні Дня Незалежності ми вшановуємо одну із головних національних святинь- Державний Прапор України, символ всіх головних етапів і звершень, які відбулись протягом 28-и років нашої незалежності.

У всі часи державний прапор- священний. За нього віддавали життя і проливали кров. Під ним і сьогодні стоять наші воїни-захисники на Сході України, обороняючи наші кордони. Я впевнена, що дивлячись на  полотнище прапора, кожен з нас, як житель великої країни, відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ.

     На нашій українській землі, під синьо-жовтим стягом ми всі маємо працювати так, щоб нами пишались нащадки, а батьки і діди гордились нашими успіхами і досягненнями, щоб увесь світ знав Україну сильну, Україну соборну, Україну єдину, Україну незалежну!

     То ж у цей святковий день прийміть найщиріші вітанння від імені Жашківської районної ради!  Нехай кожен  день буде наповнений радістю і теплом, а Ваші добрі справи примножать славу рідного краю і всієї  України!



« повернутися до списку новин