Жашківська районна рада

У Жашківській районній раді триває підготовка до чергового пленарного засідання тридцятої сесії

Переглядів: 631

У Жашківській районній раді триває підготовка до чергового пленарного засідання тридцятої сесії. Основною складовою підготовчого процесу є засідання постійних комісій.          

         10 грудня 2018  року депутати районної ради працювали у постійних комісіях над питаннями порядку денного, які запропоновані на розгляд тридцятої сесії районної ради. Окрім  членів постійних комісій,  в їх роботі  брали участь: голова районної ради Світлана Волошенюк, заступник голови районної ради Людмила Мазур,  керуючий справами районної ради Наталія Цимбал, представники Жашківської РДА та Жашківської міської ОТГ, громадськості.

   Серед основних питань, що обговорили учасники засідань, значна увага була приділена питанням:

  - Про затвердження умов проведення конкурсу з визначення опорного навчального закладу.

   - Про внесення змін до районної програми розвитку дошкільної освіти на період до 2022 року.

   - Про хід виконання рішення від 19.05.2016  №6-17/VІІ, «Про районну програму із забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, на 2016-2018 роки»

  - Про хід виконання рішення від 27.01.2015 №34-1/VІ, «Про районну комплексну програму «Турбота» на 2015-2020 роки».

          Також на засіданнях постійних комісій Жашківської районної ради  було опрацьовано низку  інших важливих  профільних питань. Це питання, які стосуються земельних відносин, управління районною комунальною власністю, роботи правоохоронних органів та інші.

         За результатами роботи засідань постійних комісій було рекомендовано відповідні проекти рішень до винесення та затвердження  на президії та на   черговій сесії районної ради.



« повернутися до списку новин