Жашківська районна рада

Відбулось засідання чергової двадцять восьмої сесії Жашківської районної ради

Переглядів: 706

3 жовтня під керівництвом голови районної ради Світлани Волошенюк відбулось засідання чергової двадцять восьмої сесії Жашківської районної ради сьомого скликання. В засіданні взяли участь: представники РДА,   керівники підприємств, установ, організацій, сільські голови,  ЗМІ.

Традиційно обговорювались питання бюджету, комунальної власності, земельні питання, тощо.

Одноголосно підтримано рішення про трудові відносини з головним лікарем Жашківської  центральної районної лікарні, в якому зокрема йдеться про звільнення з займаної посади очільника закладу -  Мельника Ігоря Миколайовича за власним бажанням з 4.10.2018.

Крім того,  розглянуто питання звіту про виконання  «Програми економічного і соціального розвитку Жашківського району на 2018 рік»  за 6 місяців 2018 року, а також про інформацію т.в.о начальника Жашківського відділення поліції Уманського ВП ГУНП в Черкаській області Брендака О.П.  та прокурора Жашківського відділення Уманської місцевої прокуратури Скрипника О.Е.  про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Жашківського району за 6 місяців 2018 року.

           Не обійшли увагою депутати і питання про звернення депутатів Жашківської районної ради Черкаської області до Президента України, Верховної  Ради України, Кабінету Міністрів України,Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської обласної ради щодо врегулювання питання утримання закладів галузей освіти і  охорони здоров?я та утримання доріг загального користування державного  значення в 2018 році.

           Питання про затвердження умов проведення конкурсу з визначення опорного навчального закладу та про затвердження технічної документації із землеустрою щодо нормативної грошової  оцінки земельних ділянок державної власності Головному управлінню Держгеокадастру у Черкаській області депутати не підтримали.

          Також народними обранцями  розглянуто ряд інших, актуальних питань та прийняті відповідні рішення.

 

 

 



« повернутися до списку новин