Жашківська районна рада

.

Переглядів: 423

 

         Сьогодні, 21 листопада, - винятковий день. Це свято перемоги над диктатурою, свято сили духу та  безстрашної,  самовідданої боротьби за право жити у незалежній і вільній  державі. У ХХІ столітті  українці не один раз доводили усьому світові, що вони готові покласти на вівтар свободи та волі свої життя, що готові  відстоювати своє право  жити у тій Україні, про  яку мріяли і за яку боролися не одні покоління.

       Нині ми вшановуємо  події двох революцій, які вивели людей на майдани, під час яких наш народ  продемонстрував власну гідність та нескореність.  На жаль, революція 2013-2014 років стала важким іспитом, відстоюючи шлях до свободи. Завжди пам’ятаймо про Героїв Небесної Сотні.

       Боротьба за незалежність триває і сьогодні. Не зміг прийняти бажання українського народу жити у власній хаті за власними правилами та законами північний сусід.  У неоголошеній війні на Донбасі загинули тисячі мужніх, славних синів та дочок України, серед яких і наші земляки. 15 Жашківчан віддали своє життя в ім’я свободи і незалежності майбутніх поколінь. Ми  низько схиляємо голови перед їх родинами.  І нині  тисячі воїнів  мужньо стримують ворога, захищаючи рідну землю. Пам’ятаймо  про наших Героїв і завжди молімося за тих, хто захищає Україну.

        Від щирого серця бажаю усім  миру і непохитної віри у те, що зуміємо спільно перебороти труднощі і працюватимемо як єдиний великий народ!

З Днем Гідності і Свободи!

Слава українським героям!

Слава українському народу!     Слава Україні!

Голова районної ради           С.Волошенюк



« повернутися до списку новин