Жашківська районна рада

День працівників освіти відсвяткували на Жашківщині

Переглядів: 684

5  жовтня в Жашківському районному будинку культури відбулись урочистості з нагоди Дня працівників освіти.

           На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв - захисників,  які загинули захищаючи суверенітет та цілісність  на сході нашої країни.

           Голова Жашківської районної ради Світлана Волошенюк від депутатського корпусу та від себе особисто щиро привітала працівників освіти району з професійним святом: «Впевнена, що ваша невичерпна енергія, плідна творча діяльність завжди сприятимуть формуванню у дітей та молоді патріотичних і духовних ідеалів. Ця подвижницька праця буде гідно оцінена всіма, хто прагне бачити Україну заможною і авторитетною державою,  бажаю вам  міцного здоров'я, вагомих здобутків у повсякденній праці, родинного щастя і добра на довгі роки.»

             З теплими словами привітання та щирими побажаннями до працівників освіти району також зверталися: перший заступник голови РДА Юрій Барабаш, головний спеціаліст відділу освіти РДА Ірина Волицька, голова  Жашківської  районної організації профспілки працівників освіти і науки України Петро Біленький.

 Кращих працівників освітньої галузі району було відзначено спільними грамотами Жашківської районної державної адміністрації та Жашківської районної ради,  відділу освіти Жашківської РДА та   Жашківської районної організації профспілки працівників освіти і науки України.

         Справжнім подарунком для всіх присутніх стали виступи аматорських колективів Жашківського районного будинку культури та Жашківської дитячої музичної школи.



« повернутися до списку новин