Жашківська районна рада

Відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, засобів масової інформації, духовності, молодіжної політики та спорту

Переглядів: 726

31 липня відбулось засідання постійної  комісії районної ради з питань освіти, культури, засобів масової інформації, духовності, молодіжної політики та спорту

На порядок денний засідання постійної комісії виносились наступні питання:

1. Про призначення директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Жашківської районної ради  Черкаської області.

2. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти.

3. Про затвердження умов проведення конкурсу з визначення опорного навчального закладу.

4. Про зміну назв та затвердження у новій редакції статутів закладів загальної середньої освіти Жашківської районної ради Черкаської області.

5. Про хід виконання рішення районної ради від 31.01.2014  №24-6/VІ, «Про програму розвитку бібліотечних закладів Жашківського району на 2014-2018 роки».

6. Про хід виконання рішення районної ради від 19.03.2015 №36-30/VІ «Про районну програму «Шкільне харчування» на 2015-2019 роки».

7. Про хід виконання рішення районної ради від 17.03.2016 №5-39/VІІ «Про районну програму оздоровлення та відпочинку дітей і учнівської молоді на  2016-2020 роки».

8. Про підтримку звернення  депутатів Тальнівської районної ради до  Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, народних депутатів України                      Бобова Г.Б., Ничипоренка В.М., Яценка А.В. щодо впровадження реформ в галузях освіти та медицини.

         Всі питання порядку денного після детального вивчення та обговорення рекомендовано винести на засідання чергової сесії районної ради.

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин