Жашківська районна рада

Відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, правової політики, законності і правопорядку

Переглядів: 719

31 травня в сесійній залі районної ради за участю заступника голови районної ради Людмили Мазур, керуючого справами районної ради Наталії Цимбал, міського голови Жашківської  ОТГ Ігоря Цибровського, громадськості,  відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, правової політики, законності і правопорядку.

Депутати розглянули наступні питання стосовно: визнання повноважень депутата Жашківської районної ради сьомого скликання, внесення змін до складу постійної комісії та Президії районної ради, внесення змін до Регламенту Жашківської районної ради, підтримки звернення Президента України до Вселенського Патріарха Варфоломія щодо надання Томосу про автокефалію Православної Церкви в Україні.

Крім того, головою комісії Володимиром Шарлаем, була внесена  пропозиція включити в порядок денний засідання звернення Коваленка Євгенія Петровича, стосовно розслідування вбивства матері Коваленко Надії Миколаївни та Гончарук Світлани Іванівни, стосовно розслідування вбивства сина Гончарук О.В.

За результатами розгляду вищезазаначених питань депутати вирішили:              

  - стосовно звернення Коваленка Є. П.:

Заслухати на сесії районної ради інформацію т.в.о. начальника Жашківського відділення Уманського відділу Головного Управління Національної поліції в Черкаській області Кудрика С.С. та керівника Жашківського відділу Уманської місцевої прокуратури Горобця Т.Л. про стан розкриття злочинів, в тому числі майнових, а саме крадіжок з приватних будинків, квартир, гаражів, напади, пограбування, конкретно пограбування сільської ради с. Леміщиха та хід виконання розслідування вбивства громадянки Коваленко Н.М. вчинене з 8 на 9 травня, та що було зроблено по розслідуванні даного злочину.

                  - стосовно звернення Гончарук С.І.:

Заслухати на сесії районної ради інформацію керівника Жашківського відділу Уманської місцевої прокуратури Горобця Т.Л. та т.в.о. начальника Жашківського відділення Уманського відділу Головного Управління Національної поліції в Черкаській області Кудрика С.С. про хід розслідування кримінального провадження за №120152 від 13.04.2015р. по ст. 115 ч. 1, чому на протязі більше трьох років не вручено підозри групам осіб які вивозили Гончарука О.В., в поле, вбитого чи живого і чому вже перекваліфікована ст. 115 ч. 1 на ст. 135 ч. 3

Всі проекти рішень  порядку денного депутати рекомендували до розгляду на черговій сесії.

 

 

 

 



« повернутися до списку новин