Жашківська районна рада

З Днем Соборності України

Переглядів: 391

 

     

Шановні жителі Жашківського району !

Прийміть найщиріші вітання з  нагоди великого державного свята –

Дня  Соборності України!

Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, що ми дійсно соборна держава, народ якої у єдиному пориві здатен змінити свою долю і відстояти свою незалежність.

Порушення  кордонів України та недоторканості її території, спричинені анексією Криму та фактичною окупацією частини Донецької й Луганської областей, значно посилюють вагу відзначення цього Дня. За нинішніх умов – це  привід нагадати та наголосити усім, що Крим – це  Україна,  Донбас – це Україна  і  наша держава не зупиниться, аж доки не поверне захоплені країною-агресором  території.

Ми знаємо велику ціну і велику силу національної єдності.  Адже на Майдані Незалежності під час Революції Гідності пліч — о — пліч стояли львівські студенти і карпатські лісоруби,  донецькі шахтарі і черкаські хлібороби. Ми об’єдналися в сучасну українську націю, яка хоче збудувати достойне життя для кожного. Нас не розділяють ні мова, ні віра, ні історія.

Від депутатського корпусу Жашківської районної ради, від себе особисто зичу усім жителям району безхмарного мирного неба над головою, здоров'я і злагоди, сил та натхнення, успіхів та задоволення від роботи на благо нашої держави!

Слава Україні!

  Голова

районної ради                                                                                                                                       Світлана Волошенюк



« повернутися до списку новин