Жашківська районна рада

Відбулась позачергова двадцять перша сесія районної ради

Переглядів: 874

          19 лютого під керівництвом  Максима Григоровича Салія,  відбулась позачергова двадцять перша сесія Жашківської районної ради.

 На сесію запрошувались, голова та заступники голови районної державної адміністрації, керівники структурних підрозділів РДА, головні лікарі ЦРЛ  та Центру ПМСД , голови об’єднаних територіальних громад, засоби масової інформації.

           Депутати розглянули три питання порядку денного.

            На початку засідання депутати заслухали  питання звіту  про виконання районного бюджету  за  2017 рік  та «Про внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2017 № 19-37/VII «Про районний бюджет на 2018 рік ».

            Доповідаючи про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік, начальник фінансового управління РДА Галина Загребельна, наголосила на тому, що даний проект рішення був  розроблений у зв’язку із необхідністю уточнення видаткової частини бюджету за рахунок субвенції  та уточнення вільного залишку який склався на початок року з метою реалізації районних програм,  заходів та кращого забезпечення  районних установ фінансовим ресурсом.

           Крім того, депутатами було внесено зміни до рішення районної ради Про внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2017 № 19-34/VІІ «Про передачу бюджетних установ та майна із спільної власності територіальних громад сіл і міста Жашківського району Черкаської області до комунальної власності Жашківської міської ради».

 

 



« повернутися до списку новин