Жашківська районна рада

На Жашківщині відзначили день вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Переглядів: 857

15 лютого біля пам’ятного знаку воїнам афганцям в місті Жашкові відбувся мітинг з нагоди дня  вшанування учасників бойових дій на території інших держав та  28-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Через страшні випробування Афганської війни пройшли вихідці з нашого району -  92 колишніх сержантів і рядових солдат, 3 прапорщики та 2 офіцери.  Афганська війна залишила свій слід у житті багатьох її учасників та їх рідних. Тому день виведення радянських військ з Афганістану став незабутнім для всіх поколінь.

Мітинг відбувся за участю представників районної, міської влади, воїнів – інтернаціоналістів, трудових колективів, духовенства, громадськості, ЗМІ.

Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих  та  поклали квіти до пам'ятного знака воїнам-афганцям.

З Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ою річницею виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан  воїнів-інтернаціоналістів та членів їхніх родин привітали голова РДА Сергій Бойко, військовий комісар Жашківського військового комісаріату Вадим Саранюк, голова районної спілки воїнів-інтернаціоналістів Олег Кукла.

Закінчився захід панахидою за загиблими  Героями, яку провів отець Стефаній.



« повернутися до списку новин