Жашківська районна рада

День людей похилого віку відзначили на Жашківщині

Переглядів: 888

Другий місяць осені почався з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана. Саме в цей день голова районної ради Світлана Волошенюк  відвідала Жашківське стаціонарне відділення територіального центру соціального обслуговування  (надання соціальних послуг) Жашківського району, де звертаючись до  підопічних закладу, вручила їм подарункові набори  з побажаннями міцного здоров’я, щастя, благополуччя, душевної радості та довгих років життя, а також наголосила на тому, що піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого району і держави.

Також в цей день на адресу людей  похилого віку теплі слова звучали в приміщенні центральної районної бібліотеки від : заступника голови районної ради Людмили Мазур, заступника голови районної державної адміністрації Таїсії Федоренко, міського голови Ігоря Цибровського, помічника – консультанта народного депутата України Валентина Ничипоренка  - Марії  Король,  представника  БФ «Нова Громада» Валентини  Приймак та інших.

Спільною подякою районної ради та районної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий    внесок у розвиток ветеранського руху Жашківського району, активну громадянську позицію, з нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана було відзначено Чуднівець Ольгу Василівну - голову Жашківської районної організації ветеранів.



« повернутися до списку новин