Жашківська районна рада

Відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, правої політики, законності і правопорядку

Переглядів: 744

        24 липня відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, правової політики, законності і правопорядку.

         Депутати розглянули питання стосовно: внесення змін до складу постійних комісій та Президії районної ради, внесення змін до рішення районної ради від 22.02.2017 №12-36/VІІ «Про затвердження списку присяжних Жашківського районного суду Черкаської області, депутатського запиту депутата районної ради Шарлая В.І., Відвідування депутатами Жашківської районної ради сесій та комісії, а також важелі впливу на них.

        Крім того, на засіданні заслухано звернення жителів вулиць  М. Рильського, В. Сосюри, О. Вишні, П. Мирного, Л. Глібова м. Жашкова викладене  в газеті «Жашківщина», стосовно забруднення довкілля, а також озвучено питання вивезення  невідомими сміття в районі цукрового заводу, яке       рекомендовано  детально розглянути на засіданні постійної комісії Жашківської районної ради з питань роботи АПК, соціального розвитку села, земельних відносин, екології, природоохоронних заходів, приватної власності, підприємницької та інвестиційної діяльності, торгівлі, захисту прав споживачів та побутового обслуговування населення.

         За результатами розгляду депутського запиту Шарлая В.І., стовно питання щодо відвідування депутатами сесій та комісій, рекомендовано звернутися В.О. голові Жашківської районної ради Мазур Л.М. до районного та обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка стосовно невідвідування депутатом Жашківської районної ради Приходьком К.М. сесій та комісії.

                 Також народними обранцями  припинено повноваження Шарлая В.І. - як голови постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, правової політики, законності і правопорядку.

          Обрання голови постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, правової політики, законності і правопорядку заплановано провести  на наступному засіданні комісії.

         

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин