Жашківська районна рада

На Жашківщині відбулись урочисті заходи з нагоди Дня захисника України

Переглядів: 898

Згідно з указом Президента України з 2014 року 14 жовтня встановлено Днем захисника України. І тепер цей день став не просто державним святом, а направду всенародним святом, бо захисниками незалежності та суверенітету України в наш час є військові і добровольці і  волонтери , дорослі і  діти — всі ті, хто в різний спосіб наближають перемогу над російськими загарбниками.

10 жовтня в Жашківському районному будинку культури відбулись урочисті заходи з нагоди Дня захисника України.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять  Героїв - земляків , які своє життя поклали на вівтар за справедливість, незалежність  єдиної та вільної  України.

Щирі слова вітань в цей день лунали від: голови Жашківської районної ради Світлани Волошенюк, першого заступника голови Жашківської районної державної адміністрації Юрія Барабаша, міського голови Ігоря Цибровського, помічника-консультанта народного депутата України Валентина  Ничипоренка  - Марії Король, військового комісара Жашківського районного військового комісаріату,  підполковника -  Валерія Коврика.

Кращих військовослужбовців з нагоди свята  було відзначено  спільними грамотами Жашківської районної державної адміністрації та Жашківської районної ради, Жашківської міської ОТГ,  Жашківського районного військового комісаріату.

Подарунком для всіх присутніх стали виступи аматорських колективів Жашківського районного будинку культури та Жашківського районного будинку дитячої та юнацької творчості.

 

 

 



« повернутися до списку новин