Жашківська районна рада

Новини Жашківської районної ради

---

Відбулись засідання постійних комісій та президії районної ради

Дата створення: 14:46 20.11.2017, Переглядів: 728

20 листопада в рамках підготовки до позачергової вісімнадцятої сесії районної ради відбулись  засідання президії та  постійних комісій районної ради з питань:   регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування,правової політики, законності і правопорядку та з питань планування, бюджету і фінансів та роботи галузей народного господарства.

На Жашківщині визволителів України вшанували квітами

Дата створення: 11:14 27.10.2017, Переглядів: 871

           27 жовтня  в місті  Жашкові з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників відбулось урочисте покладання квітів до меморіалу слави. В заході взяли участь ветерани та діти війни, керівники підприємств, установ, організацій, представники районної та міської влади, громадськість, ЗМІ.

Відбулось засідання чергової сесії районної ради

Дата створення: 14:19 12.10.2017, Переглядів: 734

       11 жовтня в сесійній залі районної ради відбулось засідання чергової сімнадцятої сесії районної ради. В засіданні взяли участь керівники підприємств, установ організацій району, сільські голови, громадськість, ЗМІ.  На порядок денний сесії з урахуванням змін і доповнень виносилось 36 питань.   Традиційно це  питання бюджету, комунальної власності, земельні питання, тощо.   Щоб оптимізувати роботу пленарного засідання, було прийнято рішення  пакетного поіменного голосування щодо питань, узгоджених на засіданнях профільних постійних комісій та президії районної ради.  Це питання затвердження технічної документації, про хід виконання вже діючих районних програм, та внесення змін до районних програм.  Були прийняті рішення про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування голові та заступнику голови районної ради.  Проект рішення  « Про надання погодження на передачу в оренду на конкурсних засадах майна районної комунальної власності відділу освіти Жашківської РДА (частини приміщення Центру національно-патріотичного виховання Жашківської районної ради Черкаської області), депутати не підтримали.  Депутатом районної ради Косенюком О.В. було подано заяву про дострокове припинення повноважень. Депутати підтримали рішення колеги.   Всі питання які виносились на пленарне засідання проходили активне та конструктивне обговорення, за результатами детального вивчення та обговорення кожного, були прийняті відповідні рішення. 

Відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, правової політики, законності і правопорядку

Дата створення: 15:35 02.10.2017, Переглядів: 818

      2 жовтня під головуванням  Юрія Діхтяря відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, правової політики, законності і правопорядку.

Відбувся інструктивно - методичний тренінг із учасниками виборчого процесу

Дата створення: 12:09 28.09.2017, Переглядів: 815

 28 вересня  в сесійній залі районної ради тренери центру управління навчанням учасників виборчих процесів - Тетяна Ковальчук та Максим Михайлик, провели інструктивно-методичний тренінг для членів виборчих комісій.

День партизанської слави вшанували на Жашківщині

Дата створення: 16:00 22.09.2017, Переглядів: 839

Відповідно до Указу  Президента  України  про відзначення в Україні 22 вересня Дня партизанської слави, щорічно у Жашківському районі проходять заходи по вшануванню воїнів-партизанів та підпільників.

Відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань планування,бюджету і фінансів та роботи галузей народного господарства

Дата створення: 15:54 21.09.2017, Переглядів: 880

         21 вересня відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань планування,бюджету і фінансів та роботи галузей народного господарства.

Відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, засобів масової інформації, духовності, молодіжної політики та спорту

Дата створення: 14:24 21.09.2017, Переглядів: 872

21 вересня в сесійній залі районної ради відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, засобів масової інформації, духовності, молодіжної політики та спорту.

Відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства, соціального забезпечення населення

Дата створення: 16:14 20.09.2017, Переглядів: 758

20 вересня в сесійній залі районної ради відбулось засідання  постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства, соціального забезпечення населення.

На Жашківщині відбулись урочисті заходи з нагоди дня підприємця

Дата створення: 14:37 08.09.2017, Переглядів: 805

         8 вересня в сесійній залі районної ради заступник голови районної ради Людмила Мазур, перший заступник голови РДА Юрій Барабаш, міський голова Ігор Цибровський вітали підприємців району з їхнім професійним святом – Днем підприємця, яке в Україні відзначають в першу неділю вересня.