Жашківська районна рада

Новини Жашківської районної ради

---

На Жашківщині відзначили день вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата створення: 16:52 14.12.2017, Переглядів: 948

Сьогодні в місті Жашкові, біля пам’ятного знаку Чорнобиля відбувся мітинг з нагоди дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Звернення голови районної ради Салія М.Г. до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

Дата створення: 15:57 14.12.2017, Переглядів: 764

14 грудня щорічно в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Саме 14 грудня 1986 року було завершено будівництво  саркофага над зруйнованим  четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС. Минають роки, але в серцях людей і досі звучить відлуння тих трагічних подій і ми ніколи не забудемо за самопожертву героїв - ліквідаторів.

Відбулось засідання постійної комісії районної ради

Дата створення: 15:13 14.12.2017, Переглядів: 878

14 грудня 2017  в сесійній залі районної ради  відбулось   засідання постійної комісії районної ради з питань роботи АПК, соціального розвитку села, земельних відносин, екології, природоохоронних заходів приватної власності, підприємницької та інвестиційної діяльності, торгівлі, захисту прав споживачів та побутового обслуговування населення.

Відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров`я, материнства і дитинства, соціального забезпечення населення

Дата створення: 16:48 13.12.2017, Переглядів: 862

13 грудня в сесійній залі районної ради відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров`я, материнства і дитинства, соціального забезпечення населення.

Голова районної ради Максим Салій взяв участь в засіданні апаратної наради РДА

Дата створення: 16:35 13.12.2017, Переглядів: 899

13 грудня в сесійній залі районної ради під керівництвом Сергія Бойка відбулось засідання апаратної наради РДА. В засіданні взяв участь голова районної ради Максим Салій, заступник голови РДА Юрій Барабаш, сільські голови, голови об’єднаних територіальних громад, завідуючі фельдшерсько-акушерських пунктів та амбулаторій сіл району, керівники  структурних  підрозділів райдержадміністрації, інших органів виконавчої влади в районі, керівники підприємств, установ, організацій району, засоби масової інформації . 

День місцевого самоврядування відзначили на Жашківщині

Дата створення: 09:50 08.12.2017, Переглядів: 860

7 грудня в сесійній залі районної ради відбулись урочисті заходи з нагоди дня місцевого самоврядування на які зібрались депутати рад усіх рівнів, представники місцевого самоврядування району та міста.

Вітання голови Жашківської районної ради Салія М.Г. з Днем місцевого самоврядування

Дата створення: 11:45 06.12.2017, Переглядів: 886

7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування. Сердечно вітаю всіх працівників органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад із професійним святом!

На Жашківщині вшанували пам'ять жертв Голодомору

Дата створення: 08:45 27.11.2017, Переглядів: 772

25 листопада ми вшановуємо пам'ять невинно загиблих у роки голодоморів. Голодомор – не просто біль і рана. Це наша спільна пам’ять, спільний біль, бо немає в Україні жодного роду, жодної сім’ї, які б не зачепила ця трагедія.

Відбулась позачергова вісімнадцята сесія Жашківської районної ради

Дата створення: 15:36 23.11.2017, Переглядів: 977

             23 листопада  в сесійній залі районної ради  відбулась позачергова вісімнадцята  сесія  Жашківської районної ради, яку провів її голова  Максим Салій. У роботі пленарного засідання взяв участь голова РДА Сергій Бойко, заступник голови районної ради Людмила Мазур,  керуючий справами районної ради Наталія Цимбал, працівники виконавчого апарату районної ради, представники громадських організацій району, начальники управлінь та відділів РДА,  керівники установ, підприємств та організацій, представники засобів масової інформації.

На Жашківщині відбувся мітинг з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дата створення: 18:00 21.11.2017, Переглядів: 944

Сьогодні український народ відзначає День Гідності та Свободи. Це свято вшановує патріотизм і мужність наших співвітчизників, які стали на захист незалежності України. Воно об’єднало дві знакові події - початок Помаранчевої революції та Революції Гідності, які мали доленосне значення для України та українців, коли громадяни з гідністю несли своє прагнення до свободи.