Жашківська районна рада

Голова Державної казначейської служби з робочим візитом відвідала Черкащину

Переглядів: 936

19-20 лютого 2016 року Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз відвідала з робочим візитом Черкащину.

Голова Казначейства розпочала свій візит з відвідування Головного управління та управлінь Державної казначейської служби України у м. Черкасах, Черкаському районі та проведення наради в Черкаській обласній державній адміністрації за участю розпорядників бюджетних коштів.

Під час наради очільниця Казначейства акцентувала увагу присутніх на питаннях щодо стратегічних напрямків реформування бюджетного законодавства, зокрема, фінансування об’єднаних територіальних громад, виконання вимог Закону України «Про відкритість використання публічних коштів».

Окремо Тетяна Слюз поінформувала про переваги обслуговування клієнтів через програмно-технічний комплекс «Клієнт Казначейства – Казначейство», запровадження упродовж 2016 року системи подання електронної звітності клієнтами Казначейства, порядок адміністрування ПДВ, використання електронних сервісів  ProZorro.

На завершення першого дня візиту Тетяна Слюз провела робочу зустріч з колективами Головного управління, управлінь Державної казначейської служби України у м. Черкасах, Черкаському районі Черкаської області  та обговорила з ними проблемні питання, що виникають в ході діяльності територіальних органів Казначейств та шляхи їх вирішення, а також питання удосконалення казначейського обслуговування бюджетних коштів, озвучила основні пріоритетні напрямки роботи Казначейства на 2016 рік.

У рамках візиту Голова Казначейства 20 лютого відвідала управління Казначейства у Лисянському, Маньківському, Жашківському, Монастирищенському, Христинівському районах та Уманському управлінні Черкаської області.

Джерело:http://treasury.gov.ua/main/uk/publish/article/307747



« повернутися до списку новин