Жашківська районна рада

Голова Жашківської районної ради Світлана Волошенюк взяла участь в засіданні колегії районної державної адміністрації

Переглядів: 744

10 жовтня під керівництвом першого заступника голови РДА Юрія Барабаша в сесійній залі районної ради відбулось засідання колегії  райдержадміністрації.

В засіданні колегії взяли участь: голова Жашківської районної ради Світлана Волошенюк, заступник голови районної ради Людмила Мазур,  начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники органів виконавчої влади в районі, сільські голови, керівники підприємств,  установ, організацій району, засоби масової інформації.

На початку колегії розглянуто питання про стан готовності підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років.

Розпорядженням районної державної адміністрації  від 08.05.2018                        № 89  «Про підготовку підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та  об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період  2018-2019 років», затверджено заходи та розпочато підготовку до осінньо-зимового періоду  2018-2019. Наказами керівників закладів: медицини, освіти, енергетичного комплексу затверджено власні план заходів з підготовки до зими.

За результатами розгляду вищезазначеного питання було прийнято рішення: управлінням і відділам районної державної адміністрації, рекомендувати підприємствам, установам та організаціям, що фінансуються з місцевих бюджетів, не допускати заборгованості за спожиті енергоносії та житлово-комунальні послуги впродовж опалювального сезону.

Крім того, на засіданні колегії розглядалось питання про підсумки оздоровчої кампанії 2018 року.

З метою створення сприятливих умов для якісного відпочинку та  оздоровлення дітей, учнівської молоді, успішної організації оздоровчої    кампанії 2018 року в районі охоплено  оздоровчими послугами  - 320 дітей ( 26%  від загальної кількості дітей шкільного віку).

 

 

 



« повернутися до списку новин