Жашківська районна рада

Відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету і фінансів та роботи галузей народного господарства

Переглядів: 802

        8 червня під головуванням Галини Загребельної відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету і фінансів та роботи галузей народного господарства.

         На засіданні розглянуто ряд питань, серед них питання стосовно: фінансування комунального підприємства «Жашківська телерадіокомпанія «Жасмін» по висвітленню діяльності органів виконавчої влади, інших соціальних неприбуткових проектів; створення наглядової ради комунального підприємства «Енергія росту» Жашківської районної ради; зміни назви та затвердження Статуту «Дитячо – юнацької спортивної школи Жашківської районної ради» (в новій редакції).

       Крім того, народні обранці розглянули проекти рішень які стосуються внесення змін до вже діючих районних програм, а саме: удосконалення роботи органів виконавчої влади в Жашківському районі на 2016 - 2017 роки, комплексної програми «Турбота» на 2015-2020 роки» , покращення умов надання адміністративних послуг та підвищення їх якості в  Жашківському районі на 2013-2017 роки, економічного і соціального розвитку Жашківського району на 2017 рік.

       Не обійшли депутати увагою і проект рішення про звернення депутатів Жашківської районної ради Черкаської області до Президента України,Кабінету Міністрів України, Верховної ради України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг,  щодо ситуації, яка склалася на ПАТ «Черкасиобленерго».

      Також, члени постійної комісії, розглянули ряд інших, профільних питань, які виносились на порядок денний. За результатами конструктивного обговорення,  внесено ряд пропозицій розробникам, які ними передбачається опрацювати та винести відповідні проекти рішень на президію та на чергову чотирнадцяту сесію районної ради.

 

 



« повернутися до списку новин