Жашківська районна рада

Міжнародний день захисту дітей відсвяткували на Жашківщині

Переглядів: 975

       

         Сьогодні на Жашківщині відбулись урочистості приурочені Міжнародному дню захисту дітей. Розпочались заходи з флешмобу « Свято миру і дитинства», конкурсу малюнку на асфальті «Ми – європейці», виставки дитячих робіт гуртківців БДЮТ «Ми діти твої – Ураїно», після чого в Жашківському районному будинку культури відбувся фестиваль творчо-обдарованих дітей Жашківщини «В кожній дитині сонце».

          Голова районної ради Максим Салій від депутатського корпусу  районної ради та від себе особисто привітав присутніх зі святом, у своєму виступі, Максим Григорович, побажав дітям рости здоровими та щасливими, щоб їхнє дитинство наповнювалось цікавим дозвіллям, щоб завжди юні Жашківчани відчували підтримку з боку батьків та  радісно, змістовно відпочили під час літніх канікул.

         У цей прекрасний сонячний день гордо крокували для отримання грамот з нагоди свята на сцену районного будинку культури переможці та призери всеукраїнських, районних, обласних конкурсів та фестивалів.

         У яскравому мережеві усміхнених щасливих облич цього святкового дня лунали дзвінкі пісні та запальні танці у виконанні вихованців Жашківського будинку дитячої та юнацької творчості.

   



« повернутися до списку новин