Жашківська районна рада

Відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства, соціального забезпечення населення

Переглядів: 758

20 вересня в сесійній залі районної ради відбулось засідання  постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства, соціального забезпечення населення.

На початку засідання з питанням про районну дошку пошани присутніх ознайомила начальник відділу економічного розвитку,  торгівлі, містобудування та архітектури РДА  Олена Кривошея, після чого, про районну комплексну програму «Медичні кадри» на 2017-2021 роки присутнім доповів головний лікар Жашківської ЦРЛ Ігор Мельник, зазначивши, що  щорічно в лікувально-профілактичних закладах району збільшується кількість медичних працівників пенсійного віку. Так питома вага осіб пенсійного віку по Жашківській ЦРЛ серед лікарів становить 36%, молодших спеціалістів з медичною освітою -  13 % , а по центру ПМСД  на початок 2017 року серед лікарів становила 55 % , молодших спеціалістів з медичною освітою -  11 % .

За результатами розгляду вищезазначених питань, депутати рекомендували винести їх на засідання президії та чергової сесії районної ради.

 

 

 



« повернутися до списку новин