Жашківська районна рада

Відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, правової політики, законності і правопорядку

Переглядів: 833

 

  13 лютого відбулась постійна комісія районної ради з питань

регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, правової політики, законності і правопорядку.

          На початку засідання депутати заслухали інформацію начальника Жашківського відділення Уманського відділу Головного Управління Національної поліції в Черкаській області Ражева Р.В. та керівника Жашківського відділу Уманської місцевої прокуратури про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Жашківського району за 2016 рік.

Роман Ражев, звертаючись до присутніх, зауважив, що  до чергової частини Жашківського ВП протягом 2016 року надійшло 3635 заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, скоєні на території району з яких до єдиного реєстру досудових розслідувань зареєстровано інформацію про 451 кримінальне правопорушення, з яких особливо тяжких та тяжких -199.

             Завершуючи свою доповідь, Роман Володимирович, інформував присутніх про хід розслідування кримінального провадження від 13.04.2015 року стосовно вбивства жителя с. Нагірна Жашківського району.

             Було заслухано також  інформацію представника прокуратури – прокурора Тараса Горобця, який серед іншого, наголосив, що в районі постійно вживаються та будуть вживатися заходи, спрямовані на удосконалення та підвищення ефективності роботи для забезпечення стану законності в регіоні, реального усунення порушень, поновлення прав громадян та захисту економічних інтересів держави.

           Крім вищезазначених, депутати розглянули ряд інших  питань, зокрема про затвердження статутів в новій редакції: комунального закладу Жашківської районної ради «Центр ПМСД Жашківського району»,  Жашківського районного фізкультурно-спортивного клубу «Колос» та про затвердження списку присяжних Жашківського районного суду Черкаської області.

Не обійшли депутати увагою і розгляд депутатських запитів Сергія Романюка та Олександра Сторожука.

Всі питання, які виносились на порядок денний засідння проходили досить активне та конструктивне обговорення, за результатами розгляду яких,  було прийнято відповідні рішення.               

                                                            

 

        

 

 



« повернутися до списку новин