Жашківська районна рада

Відбулось перше пленарне засідання десятої сесії районної ради

Переглядів: 768

24 листопада під керівництвом Максима Салія відбулось перше пленарне засідання десятої сесії районної ради.У роботі сесії взяв участь голова РДА Сергій Бойко, начальники управлінь та відділів РДА,  керівники установ, підприємств та організацій району, депутат обласної ради Віктор Погорілий,  представники засобів масової інформації та громадскість.

Традиційно обговорювались бюджетні  питання, питання комунальної власності, тощо.

Депутати заслухали звіт голови районної державної адміністрації  Сергія Бойка щодо виконання делегованих районною радою повноважень за  9 місяців 2016 року.

Також народні обранці заслухали інформацію про хід виконання  діючих районних програм, зокрема щодо профілактики та лікування стоматологічних захворювань на 2015-2020 роки та районної  комплексної програми «Турбота» на 2015-2020 роки.

Не обійшли депутати увагою внесення змін до вже діючих районних програм, а саме: удосконалення роботи органів виконавчої влади в Жашківському районі на 2016-2017 роки, забезпечення техногенної та пожежної безпеки на території району, вжиття заходів щодо ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій та подій на 2016 – 2020 роки, «Вчитель» на 2013-2017 роки.

Крім того, народні обранці затвердили ряд нових програм : розвитку фізичної культури і спорту в районі на 2017-2021 роки, «Вдосконалення  інформаційно- аналітичного  забезпечення розвитку матеріально-технічної бази Уманської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Черкаській області,  збільшення надходжень до бюджету Жашківського району на 2016 - 2017 рік».

Депутати відправили на доопрацювання питання про затвердження технічної документації із землеустрою щодо нормативно - грошової оцінки земельних ділянок державної власності Головному управлінню Держгеокадастру у Черкаській області, яке буде розглянуто на другому пленарному засіданні десятої сесії районної ради 12 грудня 2016 року.

За результатами депутатського голосування було схвалено відповідні рішення.



« повернутися до списку новин