Жашківська районна рада

День конституції України урочисто відзначили на Жашківщині

Переглядів: 774

     

       27 червня на площі Тараса Шевченка в місті Жашкові відбулись урочистості з нагоди Дня конституції України. У заході взяли участь представники районної та міської влади, трудові колективи, учні шкіл, громадськість.

       Щирі слова вітань зі святом в цей день лунали від  голови районної ради Максима Салія, голови РДА Сергія Бойка, міського голови Ігоря Цибровського, помічника – консультанта народного депутата України Валентина Ничипоренка – Марії Король.

         Зветраючись до учасників зібрання, голова районної ради Максим Салій, зазначив, що саме Конституція України закріпила  правові основи незалежної України, її суверенітет та територіальну цілісність. Конституція - це ми. Це - наша домовленість, як організовуємо своє життя. Це - наші права, обов'язки, найважливіші національні принципи. Конституція - це наша з вами нинішнє і майбутнє життя. 

       Хвилиною мовчання присутні вшанували память загиблих Героїв - воїнів які захищали суверенітет та цілісність на сході нашої країни  та поклали квіти до пам’ятника Тараса Шевченка.



« повернутися до списку новин