Жашківська районна рада

Голова районної ради Максим Салій взяв участь в урочистостях з нагоди постановки в бойовий розрахунок пожежно-рятувального автомобіля та відкритті зональних змагань з пожежно-рятувального спорту

Переглядів: 1017

          

        17 травня у місті Жашкові відбулись  в урочистості з  нагоди постановки в бойовий розрахунок пожежно-рятувального автомобіля та відкритті зональних змагань з пожежно-рятувального спорту на призи імені Олексія Жирного.

          В святкових заходах взяв участь голова районної ради Максим Салій, голова РДА Сергій Бойко, міський голова Ігор Цибровський, начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області, генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Гвоздь, депутат обласної ради, виконавчий директор ТОВ «Напої Плюс» Віктор Погорілий, директор ТОВ «Жашків–Райагробуд» Михайло Притика, учнівська молодь,громадськість.

           На початку заходів генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Гвоздь звернувся із промовою до присутніх та  урочисто вручив керівництву двадцятої пожежно-рятувальної частини ключі від  сучасного пожежного автомобіля на базі шасі МАЗ, який придбано за кошти держбюджету. У своєму виступі ,Віктор Михайлович, підкреслив важливість оновлення матеріально-технічної бази сучасним обладнанням та спецтехнікою, що на сьогоднішній день є одиним із пріоритетів роботи Служби порятунку «101», та наголосив, що робота  у цьому напрямку буде тривати і надалі.

           Завершуючи свій виступ, Віктор Михайлович, за  активну громадську позицію, самовіддане та бездоганне служіння українському народові вручив почесні грамоти керівникам підприємств, які значну увагу приділяють питанням покращення цивільного захисту в регіоні, а саме: виконавчому  директору ТОВ «Напої Плюс», депутату обласної ради Віктору Погорілому та директору ТОВ «Жашків–Райагробуд» Михайлу Притиці.

           Щирі слова вдячності рятувальникам району за самовіддану службу звучали також і від голови РДА Сергія Бойка,  міського голови Ігоря Цибровського, депутата обласної ради, виконавчого директора ТОВ «Напої Плюс» Віктора Погорілого, у своїй промові  він подякував рятівникам за  їх сумлінну службу та віддану працю і побажав продовжувати роботу на такому ж достойному рівні. Крім того, Віктор Григорович, вручив Жашківським рятувальникам   у дарунок сучасний ноутбук.

           Від представників районної та міської влади керівництву двадцятої пожежно-рятувальної частини, було вручено грошовий сертифікат на загальну суму 150 тисяч гривень на придбання  рятувальникам спорядження, яке необхідне у роботі.

          Отримавши сучасну пожежну машину рятувальники району зможуть значно покращити виконання поставлених на них завдань, безумовною перевагою цього автомобілю є підвищена прохідність, можливість доставки особового складу та вогнегасних речовин у важкодоступні місця, забезпечення освітлення місця проведення робіт в нічний час.

        На завершення заходів всі присутні могли оглянути відкриття   зональних змагань з  пожежно – рятувального спорту на призи імені Олексія Жирного.

 



« повернутися до списку новин