Жашківська районна рада

Відбулись звіти депутатів районної ради перед виборцями від ВО «Свобода» Шарлая В.І. та Романюка С.І.

Переглядів: 873

             Відповідно до ст.16  ЗУ «Про статус депутатів місцевих рад” депутати місцевої ради періодично, але не рідше одного разу на рік, зобов'язані звітувати про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу,об'єднаннями громадян.

             30 січня в залі засідань районної ради відбулись звіти депутатів районної ради перед виборцями від ВО «Свобода» Шарлая В.І. та Романюка С.І..  В ході розмови з мешканцями, депутати розповіли про свою роботу на виборчому окрузі, про те, що вдалось реалізувати, а також окреслили приорітетні напрямки роботи на майбтнє.

              На початку засідання зі вступним словом до пристуніх  звернувся Сергій Романюк, який доповів про про свої основні напрямки роботи на займаній посаді депутата районної ради, а саме щодо  національно – патріотичного виховання молоді, декомунізації та допомоги  демобілізованим учасникам  АТО та членам їх сімей.

             Звертаючись до учасників зібрання, Володимир Шарлай, висловив  переконання, що партія ВО Свобода єдина партія, яка є  надійним щитом своєї нації. Після чого, Володимир Іванович, підкресилив, що його діяльність на посаді депутата районної ради спрямована  на  захист народу та його інтересів в органах місцевого самоврядування, боротьбу з корупцією, стимулювання, сприяння до  виконання свої посадових обовязків всіх чиновників, відповідно до законів нашої держави, щоб Революція Гідності і війна на сході України не була даремною в історії нашої держави. Основну увагу  присутніх Володимир Іванович акцентував на роботі органів міліції та прокуратури, відвідування депутатами сесій та постійних комісій районної ради.

              Крім того, під час заходу, виборці обговорили  питання щодо проблем з питною водою у нашому районі. В ході обговорення,  було прийнято рішення сформувати відповідний депутатський  запит та озвучити його на черговій сесії районної ради.

              На завершення заходу, сільський голова села Конельська Попівка Віктор Годований, від імені громади села виразив щиру вдячність Володимиру Шарлаю та Сергію Романюку за роботу на посадах депутатів районної ради та побажав і надалі плідно працювати на благо нашого району та  відстоювати  інтереси виборців.

 



« повернутися до списку новин