Жашківська районна рада

Відбулось друге пленарне засідання 23 сесії та чергова 24 сесія Жашківської районної ради

Переглядів: 1116

12 червня в залі засідань районної ради відбулось друге пленарне засідання 23 сесії та чергова 24 сесія  районної ради.

Під час розгляду питань   другого пленарного засідання 23 сесії районної ради депутати підтримали заяву про дострокове припинення повноважень голови районної ради Салія М.Г..

Крім того, не знайшов підтримку народних обранців  жодний проект рішення щодо перейменування та пониження ступенів окремих шкіл району по селам: Хижня, Сорокотяга, Павлівка, Охматів, Нагірна, Леміщиха, Житники.

Після закінчення другого пленарного засідання 23 сесії,  розпочалась 24 сесія районної ради.

Традиційно розглядались  питання бюджету, комунальної власності, земельні питання, тощо.

На початку засідання, народні обранці,  на підставі рекомендації засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, правової політики, законності і правопорядку,   заслухали тимчасово виконуючого обов’явязки начальника Жашківського відділення поліції Уманського відділу Головного управління Національної поліції в Черкаській області Кудрика С.С. про стан розкриття злочинів, в тому числі майнових, крадіжок з приватних будинків, квартир, гаражів, напади, пограбування та хід виконання розслідування вбивства громадянки Коваленко Н.М, та хід розслідування кримінального провадження за №120152 від 13.04.2015 по громадянину Гончаруку О.А..

Після чого,  депутати    розглянули ряд питань про: визнання повноважень депутата Жашківської районної ради сьомого скликання Піддубняка Юрія Івановича, внесення змін до складу постійної комісії,  складу президії та регламенту райради.

Народні обранці заслухали виконання  районних програм стосовно : організації та фінансування громадських та інших робіт тимчасового характеру у 2016-2017 роках, розвитку медичної допомоги вторинного рівня Жашківського району на 2016-2017 роки, підтримки державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів у Жашківському районі на 2016-2017 роки, вдосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення розвитку матеріально-технічної бази Уманської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Черкаській області, збільшення надходжень до бюджету Жашківського районуна 2016 - 2017 роки.

Проекти рішень  про затвердження технічної документації із землеустрою щодо нормативної грошової  оцінки земельних ділянок державної власності ТОВ «НАПОЇ ПЛЮС» та ТОВ «Єдність» , а також питання про пониження ступенів та перейменування Конельськопопівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Жашківської районної ради Черкаської області не набрали необхідної кількості голосів для затвердження,  з усіх інших питань порядку денного  були прийняті відповідні рішення.

 

 

 

 

 

          

 



« повернутися до списку новин