Жашківська районна рада

Відбились засідання постійних комісій районної ради

Переглядів: 800

            19 квітня в сесійній залі районної ради відбулось засідання всіх посітйних комісій районної ради. За участю голови РДА Сергія Бойка, депутатів районної ради, сільських голів, директорів шкіл,  представників відділу освіти РДА, громадськості, ЗМІ.

            Начальник відділу освіти РДА Віталій Бродовенко у своєму зверненні до присутніх, наголосив на важливості та єффективності проведення заходів спрямованих на зменшення дефіциту бюджету, а також на спроможності громад утримувати навчальні заклади.

             Заступник голови РДА Таїсія Федоренко довела до присутніх інформацію про уточненні кошториси навчальних закладів які пропонується понизити у ступені та перейменувати, а саме по селам: Житники, Леміщиха, Нагірна, Охматів, Павлівка, Сорокотяга, Хижня, Конельська - Попівка.

             Крім того, цього ж дня відбулась постійна комісія районної ради з питань регламенту, депутатської етики, місцевого самоврядування, правової політики, законності і правопорядку, на якій було погоджено та рекомендовано до затвердження на черговій сесії райоонної ради проект рішення про дострострокове припинення повноважень депутата Жашківської районної ради сьомого скликання Коломієць Н.Я.



« повернутися до списку новин