Жашківська районна рада

Голова районної ради Максим Салій взяв участь в засіданні апаратної наради РДА

Переглядів: 851

           16 травня в сесійній залі районної ради відбулось засідання апаратної наради РДА за участю голови районної ради Максима Салія, заступника голови РДА Юрія Барабаша,    начальників структурних  підрозділів райдержадміністрації,  інших органів виконавчої влади, сільських голів,  керівників підприємств, установ, організацій району, представників ЗМІ.

           На початку засідання розглянуто питання про забезпечення своєчасної сплати податків, внесення інших обов’язкових платежів до бюджетів та ефективного використання бюджетних коштів, після чого, до присутніх звернулася  заступник начальника - начальник Жашківського відділення Уманської ОДПІ Марина Акулінічева, яка доповіла про декларування доходів одноосібниками.

           Не обійшли присутні увагою і питання щодо організації проведення в районі  конкурсу "Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку" з яким присутніх ознайомила начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та житлово – комунального господарства РДА Олена Кривошея.

            Про стан підготовки до літнього відпочинку та оздоровлення дітей у 2017 році присутнім доповіла головний спеціаліст сектору молоді та спорту РДА Людмила Троценко.   

           Про роботу комунального закладу Жашківської районної ради «Центр первинної медико – санітарної допомоги Жашківського району» присутнім доповіла головний лікар даного закладу Наталія Жуківська: «В І кварталі 2017 були проведені медичні огляди населення Жашківського району лікарями-спеціалістами (сімейні лікарі, офтальмологи, невролог, дерматолог, ендокринолог, хірург, спеціаліст з електрокардіографом, педіатри, лаборанти по забору крові на аналізи, гінеколог) вузького профілю Київських спеціалізованих лікувальних закладів, згідно графіку. Медичні огляди проводилися на базі  амбулаторій ЗПСМ сіл Тинівка, Бузівка, Соколівка, Пугачівка та ФАПі с.Скибин. Всього оглянуто – 1933 людини.»

               Завершуючи засідання, заступником голови  РДА надано ряд рекомендацій та доручень.

 



« повернутися до списку новин